Krajská hospodářská komora
Pardubického kraje

Nejnovější příspěvky

Seminář - Prevence psychosociálních rizik, syndromu vyhoření, stresu na pracovišti, konfliktů, mobbingu a bossingu jako nedílná součást každé organizace - 23. 4. 2024, Pardubice - již proběhlo

V úterý 23. 4. 2024 v zasedací místnosti ED2001 (suterén) v budově Krajského úřadu Pardubického kraje, nám. Republiky 12, Pardubice se konal seminář „Prevence psychosociálních rizik, syndromu vyhoření, stresu na pracovišti, konfliktů, mobbingu a bossingu jako nedílná součást každé organizace“.

Číst více

Pozvánka na předvolební podnikatelskou debatu s lídry do Evropského parlamentu (12. 4. 2024 online) - již proběhlo

V pátek 12. dubna 2024 se konala předvolební podnikatelská debata kandidátů do Evropského parlamentu. Volební lídři představili podnikatelům své plány a vize. Zabývali se tématy jako Green Deal, dekarbonizace, přechod od spalovacích motorů k alternativním pohonům, digitální tranzice nebo Akt o umělé inteligenci. Debatu vedl Martin Veselovský.

Číst více

Seminář/webinář - Jak využít daňově zvýhodněné finanční produkty v zaměstnaneckých benefitech? - 9. 4. 2024 od 9:001 - již proběhlo

Ve spolupráci s Krajskou hospodářskou komorou Královéhradeckého kraje a společností PULTAR a partneři s.r.o. proběhl seminář/webinář „Jak využít daňově zvýhodněné finanční produkty v zaměstnaneckých benefitech?“, který se konal 9. dubna 2024 od 9:00 do 11:00 hod. v sídle Krajské hospodářské komory Královéhradeckého kraje, Škroupova 957, 500 02 Hradec Králové (nebo online).

Číst více
Načíst další

Bannery