Krajská hospodářská komora
Pardubického kraje

Úspěchy našich členů - ERA a.s.

ERA úspěšně nainstalovala a otestovala systém pro letiště Osh v Kyrgyzstánu

ERA (člen skupiny OMNIPOL) prošla úspěšně testy SAT a tím dokončila projekt instalace přehledového systému WAM pro řešení bezpečnosti letového provozu v nejvytíženějších částech vzdušného prostoru Kyrgyzstánu. Systém bude sledovat koncovou příletovou oblast mezinárodního letiště u města Osh a dva hlavní letové koridory vedoucí na hranice země, především vytížený vzdušný prostor směrem na Rusko. Více viz tisková zpráva - související soubory.

 

ERA posiluje svou přítomnost v Maďarsku dodávkou systému ADS-B

ERA, výrobce leteckých sledovacích systémů pro vojenský i civilní sektor, dodá další systém maďarskému řízení letového provozu HungaroControl.

ERA nedávno podepsala smlouvu s HungaroControlem na dodávku systému založeného na technologii ADS-B, který bude sledovat letový provoz ve vzdušném prostoru regionů Kőrishegy a Püspökladány. Systém má za úkol vylepšit pokrytí zajišťované standardním radarem. HungaroControl si pro tento projekt vybral firmu ERA po dobrých zkušenostech -  její letištní sledovací systém funguje bezchybně již 12 let na mezinárodním letišti v hlavním městě Budapešti. Více viz tisková zpráva - souvisejí soubory.

Související soubory