Krajská hospodářská komora
Pardubického kraje

Hitparáda škol a zaměstnavatelů Parádního kraje (22. 10. 2021)

Parádní kraj a Krajská hospodářská komora Pardubického kraje vás srdečně zve na další ročník přehlídky středních škol a zaměstnavatelů v Pardubickém kraji. Akce je vhodná pro žáky základních a středních škol, rodiče žáků, výchovné poradce i širokou veřejnost. Hitparády škol se mohou zúčastnit také firmy, aby nabídly školám a žákům praxi a odborný výcvik.

Doprovodný program:

09:00 – 17:00 Celodenní soutěž o iPhone mini, který věnovala Krajská hospodářská komora Pardubického kraje. Do účasti jsou zařazeni všichni účastníci, kteří vyplní on-line dotazník týkající se Zlatana. To je interaktivní postava, která žáky provede novou aplikací, díky které se dozví, na co se hodí a v čem vynikají. A pokud budou mít zájem, můžou vyzkoušet i vědomostní část – Zlatanovu výzvu!

14:00 Autogramiáda hráčů BK JIP Pardubice – Kamil Švrdlík a Tomáš Tkadlec.

Více informací naleznete:

https://paradnikraj.cz/akce/hitparada-skol-a-zamestnavatelu-paradniho-kraje/

 

V průběhu celého dne bude zároveň probíhat soutěž společnosti Enteria.

Stručné info: Návštěvníci dostanou u turniketů nebo na našem stanovišti letáček s pokyny. Stáhnou si aplikaci, kde stavitel vypráví příběh o tom, proč si vybral tento obor (je tam text i dabing). Student má za úkol v rámci soutěže navštívit 3 vybrané střední školy, zeptat se na nějaké věci, které pak vyplní do aplikace, a když má všechny 3 body splněné, jde za námi na enteria stánek, vybere si nějakou drobnou cenu, a pokud chce, může nám na sebe nechat kontakt. Cca každou hodinu chceme losovat výherce Bluetooth repráčku JBL, takže když nám na sebe dá jméno a telefon, můžeme ho v případě výhry kontaktovat.

 

V případě jakýchkoliv dotazů se obracejte na paní

Mariku Horníkovou

vedoucí kanceláře

Krajská hospodářská komora Pardubického kraje

Oblastní kancelář Chrudim

mobil: 724 613 926

E-mail: hornikova@khkpce.cz

 

Související soubory